KapcsolatRólunk
3D NyomtatásInformatika Érettségi

Informatika magántanárok

Személyre szabott oktatást szeretnél? Ebben is tudunk segíteni!

Népszerű kategóriák

Hegedűs Bettina zongora magántanár profilképe

Hegedűs Bettina,

29

zongora

bttna.hegedus@gmail.com

06706776606

7 000 Ft / 45 perc

Bemutakozás

KEDVEZMÈNY a dèlelőtti óràkra jelentkezőknek! Dèlelőtti időpontra 6000/45 perc az új jelentkezőknek. Zongora magánoktatást vállalok bármely korosztálynak több,mint 10 éves tapasztalattal, kitüntetéses zongoraművèsz zeneakadémiai diplomával. Választható időtartamok 30/45/60/90/120.Kérésre házhoz is megyek Budapesten belül. Ha jó hangulatú, jól felèpìtett órákat szeretnél, jelentkezz emailben! bttna.hegedus@gmail.com

Végzettség

Klasszikus zongoraművèsz-mesterfokozat-kitüntetèssel

Foglalkozás

Zongoratanàr

Oktatás helye

Online oktatást nem vállalok.

Helyszíni oktatás: Budapest-belvàros

Sapkin Olga orosz magántanár profilképe

Sapkin Olga,

52

orosz

olgasapkin@gmail.com

36208014784

7 000 Ft / 60 perc

Bemutakozás

Moszkvában születtem, Energetikai egyetemet végeztem, utólag levelező rendszerben orosz nyelv- és irodalomtanár végzettséget is kaptam. Több mint 30 éve Budapesten élek, kb 18 éve foglalkozom az orosz nyelv tanításával, INTERNETEN is. Igyekszem minden tanítványomat egyénileg megközelíteni, igényei és képességei szerint. Az utóbbi években több mint 10 kisebb nyelvkönyv előkészítésében vettem részt, mint anyanyelvi lektor. Online is tanítok. Az óráim jó hangulatúak, és nem szoktam idegeskedni.

Végzettség

Felsőfok

Foglalkozás

Tanár

Oktatás helye

Online oktatást vállalok.

Helyszíni oktatás: 11 ker.

Böcz Tatjana orosz magántanár profilképe

Böcz Tatjana,

43

orosz

nelli.olszon@gmail.com

+36705226941

6 000 Ft / 60 perc

Bemutakozás

Привет! Szentpétervári születésű vagyok. 7 hónapos korom óta itt élek Magyarországon, de minden nyaramat Oroszországban töltöttem. Nem csak tanári diplomám van az orosz nyelvből, de gyakorlattal is rendelkezem. Az óráimon eddig még senki sem aludt be :D Sok tanítványom vizsgázott le eme csodálatos nyelvből vagy felvételt nyert az orosz szakra. Referencia: az M5 csatorna "Szólalj meg oroszul!" c. nyelvoktató sorozatának műsor vezetője és háttértanára vagyok. Az órákat a lakhelyemen szeretem megtartani, de tekintettel a mostani helyzerte, így skypon vagy massengeren keresztul is tanítok. A diákjaimmal majdnem minden nap kapcsolatban vagyok, mindig küldök vmit massangeren keresztül, ami az orosz nyelvtanulást érdekesebbé, vidámabbá és megjegyezhetőbbé teszi. Rengeteg házit adok, amiket folyamatosan ellenőrzök és vissza is küldök aznap vagy legfeljebb másnap. Kezdőknél hanganyagot is küldök, hogy könnyítsem a nyelvtanulást.

Végzettség

Egyetem

Foglalkozás

Orosz nyelvtanár

Oktatás helye

Online oktatást vállalok.

Helyszíni oktatás: 3.ker Békásmegyer

Bondor Zsuzsanna művészettörténet magántanár profilképe

Bondor Zsuzsanna,

57

művészettörténet

norvég

rajz

vizuális kultúra

zsuzsanna.bondor@gmail.com

+36705715002

5 000 Ft / 60 perc

Bemutakozás

Norvég nyelv, rajz és vizuális kultúra, művészettörténet tanítás Üdvözöllek! Bondor Zsuzsanna vagyok. Tanárként az oktatás különböző szintjein (szakképzés, gimnázium, alapfokú művészetoktatás, magántanítás, felnőttoktatás) szerzett, több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezem. Közel 10 évig éltem Norvégiában, ahol szintén pedagógusként dolgoztam. Alkotóként zománcozással és akril festéssel foglalkozom, kiállításokon veszek részt, elnyertem a képzőművészeti lektorátus nívódíját. Várok minden érdeklődőt, aki szeretné a norvég nyelvet kezdő szintről tanulni, érettségi vagy felvételi esetleg egyéb vizsga előtt áll a rajz- és vizuális kultúra vagy művészettörténet tantárgyakból vagy szüksége lenne ezek tanulásához segítségre, korrepetálásra, érdeklődik a tűzzománcozás iránt, szívesen foglalkozna vele és szüksége van ehhez segítségre, útmutatásra.

Végzettség

rajz és környezetvédő-biológia szakos tanár

Foglalkozás

tanár

Oktatás helye

Online oktatást vállalok.

Helyszíni oktatást nem vállalok.

Sarkadi Krisztina angol magántanár profilképe

Sarkadi Krisztina,

43

angol

német

krisztina.sarkadi@gmail.com

+36203453488

6 000 Ft / 45 perc

Bemutakozás

Nem mersz idegen nyelven megszólalni? Gátlások nélkül akarsz könnyedén Német nyelven beszélni? Gyere hozzám nyelvet tanulni. ÉRETTSÉGIRE, NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTÉS, PÓTVIZSGÁRA FELKÉSZÍTÉS -Korrepetálás -beszédközpontú, gyakorlatias oktatás, - házi feladatírás, NYELVTAN RENDSZEREZÉS - interjúra felkészítés - önéletrajz, motivációs levélírás ÓRALEMONDÁS 24 ÓRÁN BELÜL / LE NEM MONDOTT ÓRA DÍJKÖTELES, azon túli lemondás díjmentes

Végzettség

Felsőfokú

Foglalkozás

Nyelvtanár

Oktatás helye

Online oktatást vállalok.

Helyszíni oktatás: 17.ker

Kürthy Péter német magántanár profilképe

Kürthy Péter,

50

német

kurthy.peter@freemail.hu

+36307260306

3 498 Ft / 60 perc

Bemutakozás

20 Éves német nyelvtanári tapasztalattal vállalok német nyelvből oktatást, korrepetálást online illetve személyesen is nyelviskolákban előre megbeszélt időpontokban mind egyénileg mind pedig csoportos formákban.TErmészetesen igény szerint házhoz is megyek.A 12. kerületben lakom a Hegyvidéken igy a szomszédos kerületek is szóba jöhetnek nálam házhozmenetel cimén.Többször is oktattam már nyelviskolákbabn is Felnőttek részére és a 20 év alatt dontően középiskolákban oktattam.Nálam fontos a kommunikáció igy az örák elején és közben is mindig van beszélgetés Tanár-Diák illetve később Diák-Diák között.Örák elején mindig átismétlem az előző órák anyagát és csak utána szoktam továbblépni a következő anyaggal.A nyelvtannál az elméletet mindig szemléltetem példákkal is.A kommunikáció nálam nagyon fontos és arra helyezem a hangsúlyt.A Tanulót hagyom kibontakozni a beszéd során és csak a végén javitom ki a hibáit, közbe nem vágok a szavába, hogy ne zavarjam meg.

Végzettség

Főiskola

Foglalkozás

Német nyelvtanár

Oktatás helye

Online oktatást vállalok.

Helyszíni oktatást nem vállalok.

Ambrusné Berencz Zsuzsanna biológia magántanár profilképe

Ambrusné Berencz Zsuzsanna,

57

biológia

kémia

ambrus.zsuzsa@yahoo.com

+36709407683

8 999 Ft / 60 perc

Bemutakozás

Nagy gimnázumi tanítási és felvételire előkészítő gyakorlattal rendelkező, biológia, kémia szakos tanár vagyok. Tudom, mit tartalmaz a követelményrendszer és aszerint tanítok. Vallom, hogy a természettudományos gondolkodás tanulható. A biológia és a kémia tudás apró puzzle elemei megfelelő útmutatással könnyen összeállnak a diákok fejében. Türelemmel, empátiával, a tanuló pozítív hozzáállásával, az alapok elsajátítása során ezen tantárgyak logikája gyorsan átlátható és alkalmazható - magolás nélkül. Ha a segítség időben érkezik, a félelmek is gyorsan elmúlnak. Nagy vizsgáztatói tapasztalattal rendelkezem, jól ismerem a közép- és emeltszintű tananyagot meghatározó követelményrendszert. Forduljon hozzám bizalommal!

Végzettség

egyetem, biológia, kémia szakos középiskolai tanár

Foglalkozás

középiskolai tanár

Oktatás helye

Online oktatást vállalok.

Helyszíni oktatást nem vállalok.

Mészáros Józsefné könyvvezetés magántanár profilképe

Mészáros Józsefné,

63

könyvvezetés

közgazdaságtan

statisztika

számvitel

meszaros.jutka@gmail.com

209646272

6 000 Ft / 60 perc

Bemutakozás

Pénzügyi-számviteli ügyintézők, Mérlegképes könyvelők, Egyetemisták, Közgazdasági középiskolában (Technikumban) tanulók! Vizsgára felkészítést vállalok könyvvezetés (számvitel), általános statisztika, elektronikus adóbevallás (ÁNYK), számítógépes könyvelés tantárgyakból. Jó hangulatú órák online (messengeren videóhívásban), szükséges tananyagok elküldése email-ben történik. 30 éves oktatói gyakorlattal rendelkezem. Amennyiben a fent megadott tantárgyak valamelyikéből szükséged van a segítségemre, írj, vagy hívj bizalommal! Jelszó: SIKERÜL A VIZSGÁM!

Végzettség

Közgazdász tanár

Foglalkozás

tanár

Oktatás helye

Online oktatást vállalok.

Helyszíni oktatás: otthonról

Kolozsvári Péter kémia magántanár profilképe

Kolozsvári Péter,

24

kémia

matematika

ki.peti99@gmail.com

06204309285

5 000 Ft / 60 perc

Bemutakozás

Sziasztok! Kolozsvári Péter vagyok, vegyészmérnök hallgató. Mind az iskolás, mind az egyetemi éveim alatt örömmel segítettem másoknak több tárgyban is. Kémiából és matematikából országos versenyeken szerepeltem, így széles tudással rendelkezem ezeken a területeken. Úgy érzem, hogy továbbra is szeretném támogatni mások előrehaladását. Legyen szó közép vagy emelt szintű érettségiről. Szivesen segítek olyanoknak is, akiknek nehézkesen mennek ezek a tárgyak, akár a középiskolában, akár az általános iskolában. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, ne habozz! Örömmel segítek és garantálom a sikerélményt!

Végzettség

Vegyészmérnök Bsc

Foglalkozás

Msc-s vegyészmérnök hallgató

Oktatás helye

Online oktatást vállalok.

Helyszíni oktatás: Házhoz megyek.

Mihalik Zsolt magyar nyelv és irodalom magántanár profilképe

Mihalik Zsolt,

70

magyar nyelv és irodalom

mihalik.zsolt53@gmail.com

0672/256 293

4 000 Ft / 60 perc

Bemutakozás

40 éves tanári tapasztalattal középiskolai magyar felvételire, illetve magyar nyelv és irodalom érettségire felkészítést vállalok.

Végzettség

Egyetem

Foglalkozás

nyugdíjas

Oktatás helye

Online oktatást nem vállalok.

Helyszíni oktatás: Pécs

Szabolcsi Judit informatika magántanár profilképe

Szabolcsi Judit,

51

informatika

programozás

info@progsuli.hu

302874618

12 000 Ft / 60 perc

Bemutakozás

https://progsuli.hu/mi-ez/ Érdekel a programozás és felnőttként szeretnél valami hasznosat tanulni? Tudtad, hogy Magyarországon kb. 22 ezer informatikus, Európában kb. 600-700 ezer szoftverfejlesztő hiányzik? Tanulj C/C++, C# vagy Python nyelven programozni! A munkádhoz szükséges a programozni tudás, vagy legalábbis jól jönne? Valamilyen tanfolyamra jársz és kell egy kis extra segítség? Egyetemista vagy (Óbudai Egyetem, Neumann Egyetem, Szegedi Egyetem, Pázmány, Miskolci Egyetem, BME, Dunaújvárosi Egyetem, stb.) és elakadtál a C/C++ (pl. Programozás alapjai), az alacsony szintű fájlkezelés, a C# (pl. Szoftvertervezés és Fejlesztés I, II) vagy a .NET egy pontján? Esetleg középiskolás vagy, aki programozást tanul? Emelt szinten érettségiznél informatikából és kell valaki, aki elsősorban a programozás részben segít?

Végzettség

egyetem, programtervező matematikus

Foglalkozás

magántanár

Oktatás helye

Online oktatást vállalok.

Helyszíni oktatást nem vállalok.

Kopeczki Kornél programozás magántanár profilképe

Kopeczki Kornél,

28

programozás

adatbázis-kezelés

informatika

matematika

kopikornel@gmail.com

+36203630778

7 000 Ft / 60 perc

Bemutakozás

Rólam : Sziasztok! Kornél vagyok, 12 éve foglalkozok szoftverfejlesztéssel és weblapkészítéssel (Kezdve középiskolai tanulmányaimmal [Akkoriban is vállaltam érettségire való felkészítést], szoftverfejlesztő OKJ-vel, majd folytatva pár év programozói tapasztalattal, ez megfűszerezve néhány szakközépiskolában töltött szakoktatói évvel, és lezárva az egyetemen a hallgatótársaim felzárkóztatásával / segítésével, ez által több éves tapasztalatom van programozás oktatásában kezdve általános iskolától egészen az egyetemi kurzusokig (Kezdőtől mondhatni haladó szintig). Az órák során fontos a figyelem felkeltése és megtartása, számodra érdekes és egyedi példákkal igyekszem ezt fenntartani, hogy a tanulás könnyedén menjen, tele sikerélményekkel és ne csak megértsd, de megszeresd a programozást. Szeretem a szakmámat és emiatt szeretném átadni a szakértelmemet másoknak is. Ha kérdésed van keress bátran, szívesen segítek. Óráról: Ne hagyd, hogy a kód csak egy másik nyelv legyen. Tanuld meg beszélni! - Szinttől függően az igényeidhez igazítom a feladatokat akár érettségi előtt állsz, akár csak egy beadandóban akadtál el, de egyetemi vizsgára is szívesen felkészítlek vagy szimplán ha hobbi szinten szeretnél betekintést nyerni a programozás világába. - Nem csak a programozást fogod velem megtanulni, hanem magát a szemléletet / logikát is. ( prog. logika elsajátítása elősegíti a jövőbeli prog. nyelvek tanulását is ) - Az elméleti rész magyarázata, több nézőpontból, akár konyhanyelven, akár szakszavakkal, érthetően. - Való életbeli feladatok, amikkel később akár a munkád során is találkozhatsz - Stresszmentes tanulás, fontos számomra, hogy az óra jó hangulatban teljen (amíg nem megy túlzottan a tanulás rovására) - Ismerem a hazai oktatási rendszert Árazás: Első óra ingyenes!!! Rendszertelen óratartás ( < 4 óra hetente): 7500 / óra Rendszeres óratartás (>= 4 óra hetente): 7000 / óra Beadandó / egyszeri segítségnyújtás feladatban: 8000 / óra Ha esetleg ismersz másokat akiknek ugyanilyen oktatásra lenne szüksége, akkor kedvezményes óradíjat tudok adni nektek (- 500 ft / óra minden résztvevőnek) maximum 4 főig [nagyobb csoportok miatt érdeklődj privátban]

Végzettség

Emelt szintű

Foglalkozás

oktató, programtervező informatikus

Oktatás helye

Online oktatást vállalok.

Helyszíni oktatást nem vállalok.

Kocsis Mária magyar nyelv és irodalom magántanár profilképe

Kocsis Mária,

67

magyar nyelv és irodalom

történelem

kocsisdmaria@gmail.com

06-20/531-2591

3 500 Ft / 60 perc

Bemutakozás

Megértéssel és szeretettel tanítom a segítségemet igénybe vevő tanítványaimat úgy az általános iskola felső tagozatos diákokat, mint a középiskolásokat. Több éve eredményesen készítem fel tanítványaimat az érettségi vizsgára, és az emeltszintű felvételire Magyar nyelv és irodalomból, valamint történelemből. Számomra most a legfontosabb feladat az új, 2024-től életbe lépő érettségi vizsgára való tudatos felkészítés. A tapasztalatom az, hogy nehézséget jelent az írásbeli felkészülésnél az esszéírás és a műértelmező valamint a témakifejtő dolgozat megírása. Bízom benne, hogy a közös munkával ezt az akadályt is sikeresen megoldjuk. Jól tudom, hogy a sikeres szóbeli vizsgáknál mennyire fontos a tárgyi tudáson kívül, a tétel helyes megfogalmazása. Felkészült és tapasztalt tanárként számíthat a segítségemre. Örömmel tanítok otthonomban (a kellő higiéniai viszonyokat betartva), de az online órákat is meg tudom úgy szervezni, hogy az eredményes legyen. Az online és a személyes oktatásnál is fontosnak tartom a folyamatos kapcsolattartást, konzultációkat és a tárgyi tudás ellenőrzését.

Végzettség

Egyetem

Foglalkozás

Magántanár

Oktatás helye

Online oktatást vállalok.

Helyszíni oktatást nem vállalok.

Dr. Tóth Ádám kémia magántanár profilképe

Dr. Tóth Ádám,

38

kémia

biológia

földrajz

kemia.veszprem@gmail.com

00000000000

9 000 Ft / 90 perc

Bemutakozás

Okleveles környezetkutató végzettséggel, PhD-val, fiatal egyetemi kutatóként, oktatóként, 18 éves oktatási tapasztalattal biológia, kémia (számolást is!) és földrajz korrepetálást, magánórát, emelt szintű érettségire, vagy egyetemi vizsgára vállalok felkészítést Veszprémben.

Végzettség

okl. környezetkutató

Foglalkozás

kutató

Oktatás helye

Online oktatást vállalok.

Helyszíni oktatás: Veszprém

Neubrandt Johanna japán magántanár profilképe

Neubrandt Johanna,

27

japán

neubrandtjohanna@gmail.com

+36202359154

4 500 Ft / 60 perc

Bemutakozás

はじめまして! Johanna vagyok, japanológia szakot végeztem az egyetemen, később pedig japán-angol nyelvpárral szakfordítói képesítést szereztem. Jelenleg is ebben a minőségben dolgozom. Még az egyetemi évek alatt kezdtem el japán nyelvet oktatni, ennek már több, mint öt éve. Később egy nyelviskolában is volt szerencsém dolgozni. Alapvetően N5, N4, N3-as nyelvvizsgára és japán érettségire való felkészítést vállalok, de korrepetálásra is jöhetsz hozzám, ha már máshol tanulsz. Ez esetben az aktuális tananyagot fogjuk elmélyíteni és aktívvá tenni. Volt szerencsém Japánban élni egy darabig, így kulturális érdekességekkel, utazással kapcsolatos praktikus információkkal is szolgálhatok érdeklődés esetén. A célodnak megfelelő tananyagot jó hangulatban sajátíthatod el egy olyan tanár segítségével, aki személyre szabott oktatást biztosít. Felkutatom az érdeklődésednek megfelelő anyagokat és biztosan nem fogsz unatkozni az óráimon. Az első próbaóra (30 perc) teljesen ingyesen, keress bátran. :) Utazási költség felszámítása megegyezés szerint.

Végzettség

japanológus, szakfordító

Foglalkozás

magántanár, szakfordító

Oktatás helye

Online oktatást vállalok.

Helyszíni oktatás: Piliscsaba