KapcsolatRólunk
MagántanárokInformatika Érettségi

Mi az az AlgoGrind?

Tudd meg, kik állnak az algogrind mögött,
olvasd el mi motivál minket, hogyan született meg platformunk!

Alapelveink


Részletesség és precizitás

SzaktudásFiatalos tanáraink nagy szaktudással és sok tapasztalattal rendelkeznek mind az oktatás, mind a szoftverfejlesztés terén.

Legfrissebb technológiák

PontosságA lehető legprecízebben igyekszünk oktatni különböző témaköröket, hogy a kurzus végére ne maradjanak szürke területek a tudásodban!

Fókuszban a diákok

MinőségHiszünk abban, hogy a tananyagaink a lehető legjobb ár-értékű tudást biztosítják a piacon, és mindent megteszünk, hogy ez így is maradjon.

Közösség építése

JókedvA csapatunk egyik tagja sem híve a monoton oktatásnak, így az interaktív órák során garantált a jókedv!

Csapatunk


Az algogrind csapata jelenleg két állandó tagból áll, akik mind a tanári, mind a tananyag és webfejlesztési feladatokért felelősek. Ismerkedj meg velünk!

Az AlgoGrind csapata

Mindketten az Óbudai Egyetem hallgatói voltunk, itt is ismertük meg egymást. Elég gyorsan rájöttünk, hogy nagyban egyeznek a motivációink és céljaink, így szinte biztosak voltunk abban, hogy közösen szeretnénk dolgozni.

Az oktatást választottuk célterületünknek, mert a korábbi tapasztalataink alapján az emberek nem voltak elégedettek a gimnáziumi vagy egyéb tanfolyamok által nyújtott oktatási minőséggel.

Meg akartuk mutatni, hogy igenis lehet ezt másképp, lehet ezt jobban csinálni. Az ilyesfajta motivációinkat csak megerősítette az a tény, hogy egyéb munkáink során sok kollégával dolgoztunk együtt, akikből teljesen alapvető fejlesztői készségek hiányoztak, mert szimplán az oktatási intézmények nem fektettek rá elég hangsúlyt. Felvetéseinket jó pár magyarországi nagyvállalat is megerősítette, ekkor döntöttük el véglegesen, hogy létrehozzuk az algogrind oktatási platformot.

Első kurzusainkkal az érettségiző diákokat akartuk megcélozni, mert úgy tapasztaltuk, itt található a legnagyobb lemaradás. A gimnáziumokban a nagycsoportos informatika oktatás során sokan elveszítik a fonalat, és ez dominóeffektusként van kihatással a jövőbeli tanulmányaikra. Mi nem szerettük volna, hogy ilyen megtörténjen, ezért a kiscsoportos oktatás mellett döntöttünk. Igyekeztünk az informatika érettségire felkészítő tanfolyamainkba belecsempészni egy kis plusz tudást, hogy az egyetemi tananyag se okozzon problémát a felvételt nyert diákoknak.

Az ötletek ezután folyamatosan jöttek, ahogy egyre több hiányos területet azonosítottunk be mind a szakmán, mind az oktatási platformokon belül.

Mindketten maximalisták vagyunk, így csak akkor publikálunk egy képzést, amikor 100%-osan biztosak vagyunk abban, hogy ezzel valami olyat tudunk nyújtani számotokra, amit más nem. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legjobb minőségű oktatást nyújtsuk a diákjainknak rajtunk, vagy partnereinken keresztül. Az oktatás, és platformunk színvonalát folyamatosan emelni szeretnénk, és ebben nagy segítséget nyújtanak a diákjaink visszajelzései.

Ezúton is köszönjük mindazoknak, akik eddig megtiszteltek minket a bizalmukkal, és segítséget nyújtottak a platform kialakításában!

Eredményeink


Az évek alatt sikerült pár számunkra fontos mérföldkövet elérni.
Természetesen itt nem állunk meg, gyere és légy részese Te is a következő nagy dolognak!

Eduline Oktatási Portál
2022 - Informatika, 2023 - Informatika / Digitális kultúra
első, nem hivatalos érettségi megoldásai

TikTok - egyik legnépszerűbb, programozással foglalkozó csatorna vagyunk
12.000+ követő
4.000.000+ megtekintés

Több száz sikeresen leoktatott diák különböző tanfolyamainkon.

Számtalan ingyenes felkészítő és előadás biztosítása partner oktatási intézményekben és online

Tanáraink és fejlesztőink


Óvári Áron az algogrind tanára
 • PHP
 • JavaScript
 • TypeScript
 • React
 • Python
 • CSS
 • HTML
 • MySQL
 • UI / UX

Óvári Áron, 24

Full Stack fejlesztő

Hobbi szinten kezdtem bele a magánoktatásba, és elég gyorsan beleszerettem a szakmába. Rendkívül jó élmény volt, ahogy a diákjaim az általam oktatottak alapján könnyedén el tudták érni a céljaikat. Elképesztően sok kreatív emberrel találkoztam, így jó volt nézni, ahogy a tudásuk kezd kibontakozni a legkülönbözőbb projektek keretében.

Nagyon sok időt és energiát fektettem a tananyagok kidolgozásába, hogy a legújabb technikai specifikációkat már a megjelenésük másnapján oktatni tudjam a diákjaimnak. A legjobb érzés mindig az volt, amikor láttam, hogy a befektetett munka megtérült és az illető sikeresen elhelyezkedett az általa kiszemelt cégnél.

Remélem hamarosan veled is találkozhatok az egyik csoportomban!

Bernát Bertalan az algogrind tanára
 • JavaScript
 • TypeScript
 • React
 • Python
 • CSS
 • HTML
 • Oracle
 • C#
 • Angular

Bertalan Bernát, 24

Full Stack fejlesztő

Mindig is érdekelt az informatika világa, és már elég hamar eldöntöttem, hogy informatikus szeretnék lenni. Szoftverfejlesztésben kisebb és nagyobb nemzetközi projektek során szereztem tapasztalatot, azonban mindig jutott idő arra is, hogy szaktársaimnak vagy éppen a barátaimnak segítsek.

Mivel jelenleg is együtt dolgozok piacvezető nemzetközi vállalatokkal, így rálátok, mely területekre érdemes nagyobb hansúlyt fektetni, mik a főbb hiányosságok. Az itt megszerzett tapasztalatokat próbálom beépíteni a kurzusokba, hogy ezzel egy olyan átfogó oktatást adjunk, amely tényleg releváns szakmai tapasztalatot, ugyanakkor egy jó élményt is nyújt.

Várom a közös munkát!

Csatlakozz hozzánk!


A tanulás sokkal jobban megy, ha nincsen kierőszakolva. Fontos, hogy a diákok várják az órákat, és a közösséggel való találkozást, amibe belecsöppentek.

Csatlakozz csapatunkhoz!

A kiscsoportos foglalkozásaink során különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenki együtt éljen az órával. Ügyelünk arra, hogy az óráink során senki ne maradjon le, és mindenki hozzájáruljon a képzéshez tudásával. Ez a módszer számunkra nagyon bevált, ugyanis nincsen két egyforma ember. A problémák amikkel meg kell küzdeni nagyon egyediek, viszont ezekből a csoport többi tagja is fontos következtetéseket vonhat le, és a kreatív megoldásokkal gyakran még minket is megleptek!

Partnereinkben is pont ugyanezt a mentalitást keressük: odafigyelés, precizitás, és a saját határaink feszegetése. Tanárként lehetőség nyílik a tudásunk átadni, és mások jövőjét befolyásolni. Ez nagy felelősség, ami elhivatottságot igényel. Elhivatottságot, hogy az általunk oktatott diákok tudásukat kamatoztatni tudják, megvalósítva álmaikat.

Amennyiben szeretnél csapatunk része lenni, akár diákként, akár partnerként, regisztrálj oldalunkra és próbálj ki pár ingyenes tanfolyamot! Amennyiben megosztanád velünk gondolataid, ne habozz! Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolat

Felkeltettük az érdeklődésed, vagy csak kérdésed merült fel valamelyik tanfolyamunkkal kapcsolatban? Írj nekünk!